HTML

Címkék

Előre megírt forgatókönyv vagy Friderikusz tényleg kiakadt?

2010.10.05. 20:07 bence_


Érdekes jelenetet láthatott az, aki szombaton a Megasztárt nézte. Ha olvastátok a nézettségi adatokat, akkor bizonyára tudjátok, hogy az X-Faktor eddig még minden héten leverte a konkurens tehetségkutatót, méghozzá olyannyira, hogy az már kénytelen volt előbb kezdeni és később befejezni a műsort, hátha akkor többen kapcsolnak át, ami egyébként részben bejött. (Itt hoznám fel, hogy a baloldali oldalsávunkon indítottunk egy szavazást tehetségkutatókkal kapcsolatban, nézzétek meg, ha gondoljátok.)

Most azonban egy már-már veteránnak számító televíziós, Friderikusz Sándor, a Megasztár egyik zsűritagja 9 perccel az X-Faktor vége után - amikor ugye számítani lehet arra, hogy sokan átkapcsolnak - élő műsorban akadt ki és hozta fel, hogy az lenne a tisztességes, ha különböző időpontokban futnának a két nagy kereskedelmi csatorna tehetségkutató műsorai, hogy az emberek láthassák mindkettőt. Na, de kérem, pont ő ne lenne az, aki nem tudja, mire megy ki a játék egy kereskedelmi televíziónál? Nem tudja, hogy verseny van? Kétlem.

http://files.indavideo.hu/player/gup.swf

Mindenki döntse el magában, hogy szerinte megrendezett volt-e a fenti jelenet és valóban így kuncsorognak a nézőkért, vagy egyszerűen Friderikusz most a jótét lélek. Az biztos, hogy az RTL nem fogja más időpontban adni a műsorát, náluk jól fut a szekér és csak javulás várható, ha elkezdődnek az élő műsorok. A Megasztár bukását ilyen szempontból szerintem elkönyvelhetjük, talán jobban járnának, ha ők költöznének másik idősávba/másik napra, jobb esélyeik lehetnének.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: megasztár tévé x-faktor

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr985153288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása