HTML

Címkék

Hellcats: az első epizód tracklistje

2010.09.13. 16:09 bence_


A Hellcats 1x01-ben két dologból volt sok: biciklizésből meg zenéből. Néhány rész után már-már ki lehetne adni egy soundtrack lemezt a sok muzsika után. Legutóbb ilyet talán a Skins-nél tapasztaltam. Akinek egy (vagy több) szám megtetszett a pilotban, de nem tudja a címét, annak most itt közzéteszem a tracklistet. A későbbiekben itt lesznek elérhetők a dalcímek az adás után.

Előadó - Szám címe

Alexandra Burke - Broken HeelsShiny Toy Guns - Ghost TownTrain - Hey Soul SisterHot Chelle Rae - I Like to DanceBow Wow Wow Razed In Black Remix - I Want CandyLady Antebellum - Need You NowKate Earl - NobodyBlack Eyed Peas Travis Barker Remix - Pump ItFefe Dobson - RockstarCartel - The Perfect MistakeNikka Costa - Till I Get To YouMika - We Are GoldenPhoenix - 1901

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek hellcats

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr955153163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása