HTML

Címkék

Pilot-szemle: Terriers - 1x01

2010.09.11. 06:12 bence_


Kellemes meglepetés volt a Terriers pilotja. Engem már a főcím előtti résszel megvettek. Bezzeg itt nem volt az, hogy az FX mindent megmutatott a pilotból a promókban, mint a Hellcats esetében. Van ebben is magánéleti szál, ami unalmas olykor (kicsit soknak is éreztem), de ezt kompenzálja a nyomozásuk és annak a lebonyolítása.

Media_httpsorozatnezo_gwdzx

Párosunk első ügye eléggé személyes. Hank haverjának lánya gyanusított egy gyilkossági ügybe, amiben történetesen egy helyi dúsgazdag fejlesztő keze is benne van. Így tehát a nyomozópárosunk nagy fába vágta a fejszéjét. Hank haverját (az előbb említett lány apját) megölik, feltételezheően Robert Lindus (a fejlesztő) emberei és... hoppá, nem akarom elmesélni az egész történetet.

Britt: Holly shit! That's the sex tape.Hank: Yep, porn on a phone.Britt: iPorn!Hank: You what?

Ha a 37. percnél abbahagyták volna a sorozatot, akkor is azt mondanám, hogy ez egy jó rész volt. Csak kérem a készítőket, ne legyen egy rész fele a magánéleti történéseké. Összességében tetszett az első rész, bár a nézettsége nem volt az egekben, hisz 1.5 millió néző látta az első részt, de ez még nőhet ugyebár és reméljük fog is, mert szerintem ha tartják legalább ezt a szintet, akkor egészen jó kis sorozat lesz ebből. A magán nyomozóink kellően lazák és viccesek, kell ennél több? Simán jöhet a második rész.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: terriers pilot-szemle

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr25153158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása