HTML

Címkék

Liptai Claudia lesz a Megasztár 5 női műsorvezetője

2010.07.30. 18:06 bence_


Liptai Claudia lesz Till Attila műsorvezető párja a Megasztár 5-ben. A TV2 képernyőse nyilatkozata szerint pályája egyik legnagyobb kihívásának tekinti a tehetségkutató vezetését.

„A Megasztár 5 új lapot nyitott az életemben, most csak ezzel foglalkozom. Nagyon vágytam rá, ezért óriási sikerélmény számomra, hogy a TV2-nél úgy gondolták, rám bízzák ezt a fontos feladatot.” - árulta el Liptai Claudia. A TV2 programigazgatója, Kiss Péter szerint Liptai Claudiát tapasztalata és profizmusa miatt választotta a csatorna vezetősége.

„A Megasztár 5 az ősz legfontosabb produkciója a TV2 számára. Ezért is választottuk Claudiát, hiszen az egyik legtapasztaltabb, legprofibb műsorvezetőnek számít. Tillával ráadásul olyan bevált párost alkotnak, akiket nagyon szeretnek a nézők.” - mondta Kiss Péter programigazgató.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek megasztár

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr445152931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása