HTML

Címkék

Stephen King a Sons of Anarchy-ban

2010.06.02. 00:16 bence_


A világhírű író a Sons of Anarchy című sorozat harmadik évadjában tűnik fel, Katey Sagal apját alakítja majd. Az amerikai nézők szeptemberben láthatják az újabb epizódokat.

A fegyvercsempész motoros banda mindennapjairól szóló szériában az egyik alapító tag özvegye volt a Sagal által megformált Gemma, akit később elvett a banda másik tagja, Clay Morrow (Ron Perlman). A bűnözők életében főszerepet játszik a motoros klub, amelyet bizonyos szabályok szerint működtetnek. A színésznő a karakteréről azt mesélte, hogy akárcsak ő, az asszony is keresi a jó és a rossz értelmét a világban. Gemma bármit megtenne a szűkebb és tágabb értelemben vett családjáért. Utóbbi alatt a motoros bandát érti. A sorozat harmadik évadjában eredetileg Hal Holbrook játszotta volna Gemma hosszú idő után előkerült édesapját, de a legújabb hírek szerint, miután az alkotók megtudták, hogy Stephen King nagy rajongója a SOA-nak, ő kapta a szerepet. Az írónak nem ez lesz az első filmes alakítása, már több filmben is feltűnt (Alvajárók, Végítélet, Kingdom Hospital – A félelem kórháza stb.).

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek sons of anarchy

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr545152889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása