HTML

Címkék

Stohl távozik a Tűzvonalbanból is

2010.05.10. 22:42 bence_


Rendkívüli sajtótájékoztatót tart május 11-én, kedden a Tűzvonalban Produkció a forgatás helyszínén, a Mosoly utcai rendőrőrsön, amelyet a Duna Televízió élőben közvetít. Stohl András balesete kapcsán a filmgyártó cég bejelentésre készül: a szerep marad, de szereplőcsere lesz a sorozat negyedik évadának közepétől.

A Duna Televízió Kikötő különkiadás című műsora, Kembe Sorel-Arthur műsorvezetővel, kedden 15.30-tól kapcsolja a helyszínt, így a Nemzet Televíziója nézői élőben értesülhetnek a fejleményekről. Kiderül, hogyan alakítja az élet dramaturgiája a Tűzvonalban dramaturgiáját!

A népszerű fikciós krimi egyik főszerepét alakító Stohl András a hétvégén közlekedési balesetet okozott, ezért a sorozatban Bordás ezredes szerepét egy új színész veszi majd át a Tűzvonalban alkotógárdájának döntése értelmében. A Tűzvonalban sorozatból ismert „Mosoly Őrsön” tart rendkívüli sajtótájékoztatót a Tűzvonalban Produkció. A sajtótájékoztatón jelentik be azt, ki veszi át a sorozat egyik közkedvelt figurájának, Bordás ezredesnek a szerepét a negyedik évad közepétől.

„Tekintettel a sajnálatos eseményekre, Stohl András a továbbiakban nem szerepel a Tűzvonalban című krimisorozatban” – mondta el Bogdán Richárd, a produkció sajtófőnöke. A Tűzvonalban negyedik évada már forog, eddig hat epizódot vettek fel. A sorozat negyedik évadát ősztől a Duna Televízió tűzi képernyőre. Bogdán Richárd elmondta: „a már eddig leforgatott epizódok még Stohl Andrással kerülnek adásba, de a 12 epizódos negyedik évad második felében már az új karakter alakítja Bordás szerepét”. A karakter tehát teljes egészében megmarad, így a rajongók továbbra is nyomon követhetik Bordás kalandjait.

(DunaTV: Pozderka Ivett)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek tűzvonalban

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr755152855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása