HTML

Címkék

A DunaTV gondolkozik a Tűzvonalban folytatásán

2010.05.09. 22:12 bence_


A Duna Televízió gondolkozik azon, hogy “az élet dramaturgiája hogyan fogja a Tűzvonalban című sorozat dramaturgiáját befolyásolni” – közölte Herczeg Dóra, a csatorna sajtófőnöke Stohl András autóbalesetével kapcsolatban. 

A Tűzvonalban című magyar akciósorozat főszereplőjét, Bordás hadnagyot Stohl András alakítja, az ő szerepén gondolkodik a csatorna. A DunaTV januárban átvette a sorozatot az MTV-től, akik anyagi helyzetükre hivatkozva nem tudták volna folytatni azt.

A 12 epizódra tervezett évad forgatása április 12-én kezdődött, azaz aláírt szerződések vannak. “A sorozat legerősebb évadja lesz, amelyben több csavar van, mint a csavarboltban, és annyi hulla, hogy le lehetne forgatni a mohácsi csatát” – nyilatkozta a Fonyódi Tibor forgatókönyvíró március végén.

“A baleset áldozatainak gyors felépülést kíván a Duna Televízió, nagyon sajnáljuk, ami történt” – mondta még a sajtófőnök.

Otthonából állították elő Stohl András színész-műsorvezetőt, mikor gyanú merült fel, hogy ő vezette azt az autót, ami balesetet okozott hajnalban Budapest és Fót között. Meghallgatták, majd hazaengedték.

A baleset következtében az egyik járműben egy ember súlyosan, a másikban szintén egy személy könnyebben megsérült.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek tűzvonalban

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr375152843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása